MYCKET NYTT I LIVET

 
 
 
 
Alltså…. HEJ VAD TUSAN! Saknar er och bloggen. Detta är rehab, det behöver alla i livet. Massa har hänt kommer inte kunna berätta allt idag, klockan är 22:30 liksom och jag är svviinn trött. Men ändå vill jag säga hej här. Och nu kommer det vara tusen stavfel också för jag är för trött för att orka läsa igenom detta inlägg. Ni får ta det, tror jag har ADHD och dyslexi och sånt. Det är okej. Jag har färgat håret, startat med min nya coach, fått 2 nya jobb, fått ansvar över Gymgrossisten sveavägens instagram och allt är bara så roligt! Glad för alla möjligheter som kommer, så det är bara att tacka och ta emot! Hoppas ni har det för jäkla bra och härligt nu i sommarvädret som Sverige fått, hur nice? OCH SNART….. OM 4 VECKOR DRAR JAG  OM MIN VÄNN TILL USAAAA. Ja vi måste snacka mer snart! Very very soon. Måste checka ut nu och decka, puss <3
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras