OBEKVÄM PÅ GYMMET

 

Dessa två linnen från @betterbodies är sssååååå J*VLA fina och goals! Älskar dom men känner mig lite väl köttig för att ha på mig dom på gymmet just nu hehe, I donno if it’s just in ma head. Men snart kanske jag känner mig mer bekväm efter några dropp till på vågen.

På tal om att känna sig bekväm, det är lite jobbigt faktiskt fortfarande med mina ärr på min vänstra underarm, dom är så störiga och äckliga kanske ni tycker men det tycker inte jag. För mig är dom inte äckliga utan bara allmänt fula, jobbiga och skämmiga. A MAJ GAD dom är bara ivägen I don’t like! 🙁

Men nu är läget som det är och dom sitter där, det jobbiga för mig är att jag hela tiden ”måste” tänka ihop kläder med muskelgrupper, tränar jag axlar blir det mycket armar i luften = ärren syns och då väljer jag gärna långärmade tröjor. Sedan typ kategoriserar jag människor på gymmet vilket också är skumt, sådana jag känner igen på något sätt eller har någon typ av relation med, typ arbetskollegor osv. är så mycket mer jobbigt för mig att gå i kortärmat. Men med mina vänner I don’t give a fuck, dom gillar mig väl för den jag är liksom. Fattar ni min poäng? Hur hade ni känt och hur hade ni agerat i min situation?

Vet att jag inte borde skämmas men det värsta jag vet är faktiskt att ha folks blickar på mig. Det är fett jobbigt, vet inte om det beror på min osäkerhet i mig själv. Antagligen liksom. DET MEST jobbiga är att folk verkar tycka synd om mig när någon ser mina ärr, why? Det är INTE synd om mig. Dom sitter där bara sedan 11 år tillbaka och THAT’S HOW IT IS. ACCEPT IT ERICA!

Ingenting har hänt idag och jag hade tänkt att skriva om något helt annat från början. Något i stil med att varje gång man frågor någon hur hen mår så är det alltid BRA. Och om någon någon gång skulle svara något annat är man inte intresserad av att lyssna? Varför frågar man då? Och varför säger man att det är bra om det inte är det! HAHA Jag är så sjukt förvirrad.

Idag iallfall har jag tränat ben med 2 vänner, och övat lite posering. Nu strax ska jag och några iväg till Sats spa på Vasagatan och bada sedan blir det häng och go musik med några andra vänner ikväll! SUPER MYSIGT. Hoppas ni har det bäst, och har ni inte det så säg inte att ni har det! 😀 PUSS.

<3

 

 

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras